Zijn dakbedekkingsmaterialen nu duurder?

De minder productie van dakbedekkingsmaterialen betekent dat de vraag hoger is dan het aanbod. Dit heeft geleid tot een gestage stijging van de kosten van dakbedekkingsmaterialen.

Zijn dakbedekkingsmaterialen nu duurder?

De minder productie van dakbedekkingsmaterialen betekent dat de vraag hoger is dan het aanbod. Dit heeft geleid tot een gestage stijging van de kosten van dakbedekkingsmaterialen. De vraag naar dakbedekking is het afgelopen jaar gegroeid. En als gevolg daarvan verhogen fabrikanten de materiaalprijzen.

De prijzen zijn dit jaar met 5% gestegen tot 10% en veel delen van het land kennen lange levertijden. Als u een dakproject plant, raden we u aan om zo vroeg mogelijk in het seizoen te beginnen, u voor te bereiden op mogelijke prijsschommelingen en extra tijd te geven om materialen te bestellen. Bij dakbedekking heb je meestal ongeveer 50 tot 100 vierkante meter extra nodig, omdat daken zowel op een helling staan als langs de muren van het huis uitstrekken. Je hebt ook veel werk nodig van bekwame dakdekkers om deze materialen veilig en betrouwbaar te installeren.

Kleuren met een lager volume en kleuren voor speciale bestellingen zullen moeilijker te krijgen zijn totdat fabrikanten kunnen herstellen van de huidige tekorten aan dakbedekkingsmateriaal. Je dak is meer dan alleen het ding boven je hoofd; het is de eerste verdedigingslinie tegen stijve sneeuwstormen en de zinderende zon, helpt om koele of warme lucht binnen te houden en heeft een grote impact op de waarde van je huis. Of je nu een pauze neemt van de zon op Hawaï of op zoek bent naar een plek om de sneeuw weg te houden in Maine, iedereen heeft een dak boven zijn hoofd nodig. In dit bericht wil ik een uniek insiderperspectief op deze prijssituatie bieden aan huiseigenaren die op zoek zijn naar de beste deal voor het installeren van een nieuw dak.

A) Deze classificaties bestaan niet langer, aangezien vrijwel alle dakfabrikanten in de VS „formulering van 30 jaar hebben veranderd. Wanneer u een lokaal dakbedekkingsbedrijf inhuurt, zorgen ze ervoor dat de klus goed wordt gedaan en nemen ze de juiste voorzorgsmaatregelen. Fabrieksgaranties hebben vaak betrekking op materialen en soms arbeid, maar het arbeidsgedeelte kent een heel ander proces. Sinds 1990 heeft het team van Bill Ragan Roofing duizenden huiseigenaren in Nashville en omliggende gebieden in Middle Tennessee geholpen met hun dakbedekkingsbehoeften.

Dakbedekkingsgaranties bij de dakaannemer zijn vaak de moeite waard omdat ze jaarlijkse controles en eventuele kleine reparaties omvatten, zoals ontbrekende gordelroos of knipperen. Hoewel de prijs van bouwmaterialen over de hele linie stijgt, zijn dakbedekkingsmaterialen en staal op dit moment de twee zwaarst getroffen categorieën.