Wat zijn de stappen voor dakbedekking?

Bedek het dak met viltpapier. Spijker ten slotte de eerste gang van gordelroos direct bovenop en spoel met de starterscursus.

Wat zijn de stappen voor dakbedekking?

Bedek het dak met viltpapier. Spijker ten slotte de eerste gang van gordelroos direct bovenop en spoel met de starterscursus. Gebruik vier dakspijkers per shingle, zoals aangegeven op de instructies op de verpakking (zes spijkers in gebieden met veel wind). Zodra deze cursus is gelegd, kunt u beginnen met het klikken van horizontale krijtlijnen op het dak om rechte rijen te garanderen.

Zorg ervoor dat je 5 in. Van de shingle-lipjes waar de onderkant van het lipje de bovenkant van de uitsparing raakt. Meestal wordt alles op uw dak tot op het multiplex verwijderd tijdens het vervangen van het dak. Dit omvat alle onderlaag, flitsen en duizenden gordelroos en spijkers.

Druppelgieten leidt regenwater rechtstreeks naar de goten van uw dak. Neem je dakspijkers en je krijtlijn mee. Lijn de druppelvormen uit en plaats elke installatiepijker met 12 inch. Markeer deze ruimtes met krijt en begin te spijkeren.

Spijker op dezelfde manier je dakvallei neer. Je kunt het je niet veroorloven om deze stap over te slaan, en het is de perfecte gelegenheid om het dakdek op te knappen als je hem toch al open hebt. Installeer je volgende rij gordelroos over die eerste stap die knippert, bedek die rij vervolgens met een stap knipperend, enzovoort. Als u deze stappen nauwkeurig volgt, installeert u zonder problemen een dak dat zijn mogelijkheden en levensduur maximaliseert.

Spijker de trede die naar de muur knippert naar de bovenkant van het flitsen aan het einde dat dichter bij de piek ligt, zodat de volgende stap die in de rij knippert, de spijker bedekt. De eerste stap is misschien wel de meest voor de hand liggende: u moet het oude dak schoonmaken ter voorbereiding op de installatie van de nieuwe. Het installeren van een nieuw shingle dak is een enorme verbintenis, dus het begrijpen van alle stappen die betrokken zijn bij het vervangen van een dakbedekking van begin tot eind kan zeer nuttig zijn voor u als huiseigenaar. Of u nu een professional hebt ingehuurd of van plan bent zelf een dak te installeren, als u het installatieproces en de stappen van het dak begrijpt, kunt u ervoor zorgen dat uw nieuwe dak correct is geïnstalleerd.

Dit is een stap die vaak over het hoofd wordt gezien, maar een perfect rechte nokkap is essentieel voor de volledige bescherming van uw dak. Hier neemt uw aannemer alle nodige stappen om ervoor te zorgen dat ze uw eigendom beschermen tijdens uw dakvervanging.