Waarom stopte het thuisdepot met het installeren van daken?

De beslissing, voor het eerst gemeld door The Street, werd gedreven door een constante strijd om kwaliteitsinstallateurs te vinden en projecten tijdig af te ronden. Home Depot beëindigt zijn dakinstallatieactiviteiten, volgens verschillende nieuwsuitzendingen.

Waarom stopte het thuisdepot met het installeren van daken?

De beslissing, voor het eerst gemeld door The Street, werd gedreven door een constante strijd om kwaliteitsinstallateurs te vinden en projecten tijdig af te ronden. Home Depot beëindigt zijn dakinstallatieactiviteiten, volgens verschillende nieuwsuitzendingen. Home Depot vertelde NBC 6 Reageert dat het bedrijf niet alleen in Florida, maar ook nationaal uit de dakbedekkingsbranche stapt. Het bedrijf zegt dat het andere diensten stopzet, zoals de installatie van isolatie, gevelbeplating en goten.

Home Depot zou ons niet vertellen hoeveel klanten worden getroffen door vertragingen van deze daken en weigerde een interview op de camera, maar zegt dat een tekort aan arbeid en producten een probleem is geweest. Home Depot elimineert dakbedekking, gevelbeplating, isolatie en goten uit de categorieën installatiediensten. Volgens een bedrijfsverklaring creëerden de stormen van vorig jaar een intense vraag naar dakbedekking en arbeid, wat niet uniek is voor The Home Depot. Ik heb net ongeveer de helft van het leven uit mijn dak gehaald en Home Depot heeft me verteld het over te dragen aan mijn verzekeringsmaatschappij (en mensen vragen zich af waarom verzekeringen zo duur zijn).

Zoals Roofing Contractor in 2003 meldde, maakte Home Depot een grote sprong in de markt voor dakbedekkingsinstallaties met de aankoop van Tampa, Fla. Een Home Depot-klant genaamd Steve Rice zei dat hij een contract tekende met The Home Depot om een nieuw dak op zijn huis te plaatsen, ook al boden andere dakbedekkingsbedrijven aan om het werk voor minder te doen. Omdat Home Depot geen dakbedekking meer doet, hebben ze ons naar een mitigatieteam van derden gestuurd genaamd Genpact. De detailhandelaar in bouwmaterialen en huishoudelijke artikelen is gestopt met het schrijven van contracten voor de installatie van dakbedekking, gevelbeplating, isolatie en goten.

Een tekort aan dakdekkers is op zijn minst gedeeltelijk de schuld van het besluit van The Home Depot om zijn dakbedekkingsinstallatiediensten stop te zetten. De nieuwe gordelroos wordt vervolgens geïnstalleerd over een rug of viltpapier voor een nieuw dak dat 20 jaar of langer meegaat. Ik heb contact opgenomen met lokale dakaannemers en toen koos ik voor The Home Depot omdat de verkoper me ervan overtuigde dat het Home Depot achter hun vakmanschap zou staan als ik ooit een probleem zou hebben. Steve Rice zegt dat hij The Home Depot heeft ingehuurd om een nieuw dak op te zetten, ook al boden andere dakbedekkingsbedrijven aan om het werk voor minder te doen.