Is dakdekker in het woordenboek?

Zelfstandig naamwoord een persoon die daken bouwt of repareert. Vraag gewoon een gerenommeerde dakdekker om van dichtbij te kijken en advies te geven over wat echt nodig is, als er iets is.

Is dakdekker in het woordenboek?

Zelfstandig naamwoord een persoon die daken bouwt of repareert. Vraag gewoon een gerenommeerde dakdekker om van dichtbij te kijken en advies te geven over wat echt nodig is, als er iets is. Alejandro heeft werk kunnen vinden als dakdekker in Chula Vista, maar wacht buiten Home Depot in de hoop in het weekend extra geld te verdienen en zijn vrienden te ondersteunen die nog geen baan hebben gevonden. Amerikaanse definitie en synoniemen van dakdekker uit het online Engelse woordenboek van Macmillan Education.

Naast het krijgen van aanbevelingen van vrienden, familie en collega's met betrekking tot een goede dakdekker, kunt u ook sites zoals Yelp en Angie's List gebruiken. Gisteren vroeg ik of Big Labor Obamacare aanzette, nadat de vakbond van de Dakdekker had opgeroepen tot intrekking ervan. De enige jongen die als helper van blikdakdekker diende, werkte een jaar voor het bedrijf en was perfect tevreden met alle omstandigheden. Brendan, een 30-jarige commerciële dakdekker uit Massachusetts, blijft maar zeggen dat hij Adams wil kussen, maar ze zitten op paarden en Harrison blijft over hen zweven.

Als je daglicht tussen de leien kunt zien, is er slippen geweest en heb je een professionele dakdekker nodig om het te repareren. Nier, een dakdekker en kapitein van een vissersboot, woont al 30 jaar in Sea Gate en zegt dat hij nog nooit een storm als Sandy heeft gezien.