Installeert home depot dakshingles?

Ga voor meer informatie over het vervangen en installeren van daken naar onze afdeling Home Services. Dit bericht is gemaakt in samenwerking met The Home Depot.

Installeert home depot dakshingles?

Ga voor meer informatie over het vervangen en installeren van daken naar onze afdeling Home Services. Dit bericht is gemaakt in samenwerking met The Home Depot. Bedrijven voor huisverbetering zoals Home Depot bieden nu dakvervangings- en installatiediensten aan naast de verkoop van dakbedekkingsmaterialen. Bij het kiezen van een dakaannemer wilt u er echter zeker van zijn dat u technici krijgt met uitgebreide ervaring die zijn opgeleid voor uw exacte dakbedekkingsprobleem.

Hoewel dakshingles van Home Depot van hoge kwaliteit kunnen zijn, is er geen manier om te weten of de technici die ze gebruiken gekwalificeerd genoeg zijn om uw dak te vervangen en te installeren. Home Depot beëindigt zijn dakinstallatieactiviteiten, volgens verschillende nieuwsuitzendingen. Ik heb contact opgenomen met lokale dakaannemers en toen koos ik voor The Home Depot omdat de verkoper me ervan overtuigde dat het Home Depot achter hun vakmanschap zou staan als ik ooit een probleem zou hebben. Hoewel Home Depot misschien goed onderzoek doet naar de bedrijven die ze gebruiken, krijgt u mogelijk geen informatie over dat bedrijf.

Omdat Home Depot geen dakbedekking meer doet, hebben ze ons naar een mitigatieteam van derden gestuurd genaamd Genpact. Als het gaat om het indienen van een claim voor dakschadeverzekering, is het beter om contact op te nemen met een gekwalificeerde dakaannemer die u kunt vertrouwen. Mijn eerste waarschuwing dat deze transactie slecht was, was nabij de voltooiing van de dakinstallatie, de aannemer belde me om te zeggen dat hij extra kosten moest toevoegen voor materialen die geen deel uitmaakten van het oorspronkelijke contract. Een paar maanden later, toen de regen begon te vallen, merkte ik een lek in het plafond direct onder een airconditioning op het dak.

Nu je de onderlaag en druppelrand hebt overwonnen en je koers hebt uitgezet, is het tijd om te leren hoe je dakshingles installeert. Items zoals een harnas, veiligheidshelm, werkhandschoenen, veiligheidsbril, lange broek en een gereedschapsriem houden je veilig terwijl je op het dak bent. Ze hebben mijn dak nu meer dan een maand onbeschermd achtergelaten en mijn huis raakt doordrenkt elke keer dat het regent. Naast het daklek dat nu tot schade aan het plafond heeft geleid, zijn de vergunningen nooit voltooid.

Volgens de Home Depot-website biedt het bedrijf premium dakinstallatiediensten die worden beschermd door vakmanschapsgaranties die tot 25 jaar meegaan. Alleen GAF Master Elite Certified dakdekkers kunnen de Golden Pledge Warranty leveren, de krachtigste en meest substantiële in de branche.