Welke dakspijkers moeten worden gebruikt?

Voor de beste prestaties moet u dakspijkers gebruiken die zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal. Gebruik 12-gauge of dikker.

Welke dakspijkers moeten worden gebruikt?

Voor de beste prestaties moet u dakspijkers gebruiken die zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal. Gebruik 12-gauge of dikker. De lengte van de nagel die je gebruikt, hangt af van de dikte van de omhulling en gordelroos die je gebruikt. Aluminium spijkers voor dakbedekking zijn heel gebruikelijk vanwege hun kosten.

. De lengte van de nagel is de schacht en de schacht kan ook variëren. Spijkers met schroefschacht zijn gedraaid en hebben scherpe diamantpunten, en ze worden gebruikt om houten daken veilig te bevestigen. De schachtlengte die u nodig hebt, hangt af van het dakbedekkingsmateriaal.

Gebruik 2,5 centimeter spijkers van 1 inch (2,5 centimeter) voor asfalt- of glasvezeldakspanen; je hebt langere spijkers nodig voor houten gordelroos, die dikker zijn. Atlas heeft installatierichtlijnen opgesteld om te zorgen voor een juiste, uniforme installatie van Atlas-dakspanen op elk dak, of dat dak nu nieuw of teruggewonnen is. Nagels moeten een minimale, nominale schachtdiameter hebben van 11- of 12-gauge en een minimale kopdiameter van drie-achtste van een inch. De lengte van elke nagel moet minimaal 1¼ inch lang zijn, en voor dakbedekkingen beveelt Atlas een nagellengte van minimaal 2 inch aan.

Dakspijkers zijn er in verschillende lengtes om te voldoen aan verschillende behoeften in de dakbedekkingsindustrie. Voor het bevestigen van asfaltshingles aan standaard terrasplanken, kunnen spijkers in lengte variëren van 1 inch tot 2 inch. Maar sommige toepassingen vereisen mogelijk langere nagels tot 6 inch lang. Die langere nagels zijn waarschijnlijk niet nodig voor dakbedekking voor woningen, en zijn als gevolg daarvan moeilijk te vinden in lokale winkels voor dakbedekking.

Houd er rekening mee dat, naarmate de lengte van de dakspijker toeneemt, ook de meter toeneemt. Deze nagels zijn iets duurder dan de gegalvaniseerde spijkers, en ze zijn ook moeilijker te bestellen. De roestvrijstalen nagels zijn het favoriete type nagel van Simmons. De koperen spijker gaat langs de lijn en is de volgende spijker die zijn weg vindt naar de line-up.

Als je nagels wilt kopen die niet roesten, raadt Simmons de koperen nagels aan omdat ze patina en van kleur veranderen. Spijkers met plastic dop worden meestal gebruikt om onderlagen op daken vast te houden. We leiden u door de soorten, maten en materialen waaruit u kunt kiezen bij het kiezen van een dakspijker. De juiste installatie van dakspijkers is belangrijk voor een huis, omdat deze installaties bepalen hoe waterdicht het dak zou zijn en ook om de algehele bescherming op lange termijn te garanderen.

De International Building Code specificeert geen specifieke lengtes voor schachten, maar stelt wel dat de spijker „door de dakbedekkingsmaterialen moet dringen en „niet minder dan ¾ inch (of 19,1mm) in de dakbedekking mag zijn. Leisteendakbedekking is ook vatbaar voor beschadiging, dus in deze gevallen kunnen de koperen spikes gemakkelijker worden verwijderd zonder de leisteen zelf te breken. Merk op dat wanneer de onderkant van een dakterras aan zicht wordt blootgesteld, het gebruik van spijkers van de aanbevolen lengte ertoe kan leiden dat spijkerpunten door het dek dringen en aan het zicht worden blootgesteld. Om al deze redenen is gegalvaniseerd staal het beste dakspijkermateriaal en een van de meest populaire keuzes voor gecertificeerde dakdekkers die hun werk ondersteunen met een betrouwbare garantie.

Aluminium spijkers zijn goed voor metalen daken en gordelroos, maar ze worden niet aanbevolen voor gebieden waar ze kunnen worden blootgesteld aan chemicaliën of zout. Spijkers voor daken zijn er in verschillende maten en lengtes om dakpannen, metalen platen of dakspanen op hun plaats te bevestigen. Vereist door de International Building Code, is een goede spijkering essentieel voor de optimale prestaties van dakshingles. NRCA raadt aan dakspijkers te gebruiken om asfaltshingles aan te brengen op houten panelen (multiplex, georiënteerde strandplaat) of houten planken of houten plaatsubstraten.

Omdat ze sterker zijn, hebben spijkers van roestvrij staal soms de voorkeur voor het bevestigen van hardere dakpannen zoals leisteen en keramiek. Door de juiste spijkers te selecteren, kunt u een dak krijgen dat de tand des tijds zal doorstaan en uw meest waardevolle bezit beschermt. Waar het dakterras echter minder dan driekwart van een inch dik is, moet de spijker lang genoeg zijn om volledig door te dringen en minstens een achtste van een inch door het dakterras te strekken. U moet de juiste lengte nagels voor dakbedekking in Marietta selecteren als u een dak wilt hebben dat bestand is tegen de elementen en jarenlang betrouwbare service biedt.

.