Welk dakbedekkingsmateriaal gaat het langst mee?

Dakbedekkingsmateriaal dat het langst meegaat, zijn beton, klei of leisteen. Deze materialen presteren aanzienlijk beter dan andere natuurlijke producten zoals houtschudders of vervaardigde dakbedekkingsmaterialen, waaronder asfaltshingles en metalen dakbedekking.

Welk dakbedekkingsmateriaal gaat het langst mee?

Dakbedekkingsmateriaal dat het langst meegaat, zijn beton, klei of leisteen. Deze materialen presteren aanzienlijk beter dan andere natuurlijke producten zoals houtschudders of vervaardigde dakbedekkingsmaterialen, waaronder asfaltshingles en metalen dakbedekking. . De dakbedekking van asfaltrollen zal naar verwachting maximaal 5 tot 10 jaar meegaan.

Het verkrijgen van de maximale levensduur van de dakbedekking is eigenlijk gewoon een kwestie van het uit de buurt houden van vuil en snel eventuele lekke banden of schade verhelpen. Van composiet asfaltshingles kan worden verwacht dat ze 15 tot 40 jaar meegaan, afhankelijk van de kwaliteit van de gekozen materialen. Sommige kiezeldaken kunnen zelfs 50 jaar meegaan. De meeste fabrikanten van dakspanen bieden een scala aan producten in verschillende gewichten en verschillende levensverwachtingen.

Fabrikanten zoals Owens Corning, GAF of Certainteed komen met dienovereenkomstig hoogwaardige garanties die een halve eeuw duwen. Dakpannen van kleipannen gaan routinematig 100 jaar of langer mee als ze goed worden onderhouden. Het nadeel van tegeldaken is geen verval, zoals bij houtschudden of gordelroos, noch het langzaam afstoten van minerale korrels, zoals bij composiet gordelroos. Kraken is eerder wat pannendaken kan verdoemen.

Dit is een dak dat gemakkelijk 100 jaar meegaat of nog veel meer. Er zijn nog leistenen daken in bedrijf die letterlijk honderden jaren oud zijn. Om dit soort levensduur te bereiken, vervangt u onmiddellijk alle gebroken leisteen tegels die u ziet. Zorg ervoor dat alle flitsen correct zijn geïnstalleerd en in goede staat verkeren.

Wanneer uw koperen flitser zwart is geworden, is het tijd om deze te vervangen. Behalve onderhoud en reparaties, die aanzienlijk kunnen zijn, hoeft een goed gebouwd leisteen dak 100 jaar of langer niet te worden vervangen. Dus, zo hoog als de kosten van een leisteen dak om te installeren, het is redelijk wanneer de kosten gedurende vele decennia worden afgeschreven,. De langst duurzame daken zijn over het algemeen gemaakt van materialen die heel langzaam vervallen, zoals beton, klei en leisteen.

Dakken van metaal gaan ook erg lang mee. De precieze levensduur van een dak wordt beïnvloed door weersomstandigheden, de kwaliteit van materialen, evenals de hoeveelheid onderhoud en onderhoud die door de jaren heen op het dak is uitgevoerd. Eagle Watch Roofing huurt deskundige vakmensen in dienst die uitstekende service bieden en die uw werk de eerste keer goed doen, waardoor maximale duurzaamheid voor uw dak wordt gegarandeerd. Houd bij het kiezen van een nieuw dakmateriaal rekening met zowel de installatiekosten op korte termijn, de levensduur als de onderhoudskosten op lange termijn.

Dit gezegd hebbende, speelt het dakbedekkingsmateriaal dat u kiest een belangrijke rol in welk dak het langst meegaat. Maximaliseer de levensduur van asfaltdaken door goedkope gordelroos te vermijden en er niet op te lopen. Het trimmen van bomen en het verwijderen van andere mogelijke oorzaken van schade aan het pannendak kan helpen de levensduur van daken van klei of cementpannen te verlengen. Een dak is zeker geen kleine investering en de duur van het dak is gebaseerd op een aantal klimatologische omstandigheden.

Het vinden van de beste duurzame dakbedekkingsmaterialen voor uw huis kan een uitdaging zijn, maar het is de extra moeite zeker waard. In commerciële of industriële gebieden kunnen chemicaliën, uitlaten en residuen van het productieproces de meeste soorten dakbedekkingsmaterialen sneller afbreken dan alleen zon, wind en weer. Uiteindelijk heeft het huis met een sterke dakbedekking zijn verdienste, goede isolatie, een sterke basis om ongewenste milieugevaren zoals krachtige hagelstormen, regen, sneeuw, enz. Te weerstaan.

Ze vereisen een stevige dakbedekking die voldoende is om het gewicht te dragen en moeten worden geïnstalleerd door bekwame professionals. .