Hoe kunnen mensen het zich veroorloven om hun dak te vervangen?

Hoewel het vervangen van een dak duur kan zijn, zijn er manieren om het project te financieren om het betaalbaarder te maken. Hier zijn vijf van de meest voorkomende opties, verzekeringsdekking.

Hoe kunnen mensen het zich veroorloven om hun dak te vervangen?

Hoewel het vervangen van een dak duur kan zijn, zijn er manieren om het project te financieren om het betaalbaarder te maken. Hier zijn vijf van de meest voorkomende opties, verzekeringsdekking. FHA Titel I lening voor woningverbetering en vastgoedverbetering. U kunt altijd een persoonlijke lening aanvragen om een nieuw dak te betalen.

Wanneer u dit doet, werkt u samen met een geldschieter en neemt u een traditionele lening aan. Eenmaal goedgekeurd, krijgt u het geld om uw nieuwe dak te betalen. Vervolgens betaalt u het geld terug aan uw geldschieter volgens een maandelijks schema. Het plaatsen van uw nieuwe dak op een creditcard kan nuttig zijn als u een kaart heeft met royale beloningen en incentives, vooral cashback-bonussen.

Met een nieuwe creditcard met 0% rente over 12 maanden kunt u bijvoorbeeld het hele project op de kaart zetten en het vervolgens het komende jaar afbetalen. Zijn er persoonlijke leningen beschikbaar voor dakbedekking, vinylramen en andere projecten voor huisverbetering? Afhankelijk van goedkeuringsfactoren voor leningen die variëren van geldschieter tot geldschieter, kunt u mogelijk een persoonlijke lening gebruiken om uw dakbedekkingsproject te financieren. De meest voorkomende financieringsbron voor een persoonlijke lening is een bank of financiële instelling zoals Bank of America, Chase Bank, Wells Fargo of een lokale bank in uw stad. Als u voor deze route kiest, wilt u rondkijken om op de lange termijn het meeste geld te besparen.

Verschillende schuldeisers bieden verschillende rente- en terugbetalingsvoorwaarden, dus het is belangrijk om te overwegen welke factoren voor u het belangrijkst zijn voordat u op zoek gaat naar een geldschieter. De twee belangrijkste factoren bij het overwegen van een persoonlijke lening zijn de lengte van de lening en de rentevoet. Zoals u kunt zien, kan het bedrag aan fondsen dat voor u beschikbaar is via een lening voor eigen vermogen aanzienlijk zijn. Dus als u denkt dat deze optie voor u beschikbaar is, neem dan contact op met uw bank of voorkeursgeldschieter om de huidige rentetarieven en beschikbaarheid te controleren.

Aangezien de meeste huiseigenaren niet graag contant betalen voor grote huisverbeteringsprojecten, kunnen sommige gevestigde dakbedekkingsbedrijven helpen door financiering rechtstreeks via hen of via een externe financieringsleverancier aan te bieden. In vergelijking met eigen vermogen en persoonlijke leningen kan dit proces veel eenvoudiger en eenvoudiger zijn omdat de meeste stappen intern worden uitgevoerd. Als u voldoende eigen vermogen heeft en een lening voor eigen vermogen kunt krijgen van een vertrouwde geldschieter, dan is dit een van de meest kosteneffectieve opties, zolang u het maar goed vindt om uw huis als onderpand te gebruiken. Na 15 tot 20 jaar regen, sneeuw en eekhoorns uit je haar te hebben gehouden, zal je dak waarschijnlijk moeten worden vervangen, misschien eerder als je in een gebied woont dat vatbaar is voor slecht weer.

Dakbedekkingsmaterialen zijn niet goedkoop, vooral als u een groot of complex dak heeft, maar professionele installatie verhoogt de kosten. Arbeid is vaak goed voor 40% tot 50% van de kosten, zegt Miller, grotendeels omdat een gebrek aan geschoolde dakdekkers de tarieven heeft verhoogd. Hoe ingewikkelder een dak, hoe meer arbeid het kost en hoe hoger de kosten. Als u de term „dakvierkant” tegenkomt tijdens het onderzoeken van materialen of het verkrijgen van schattingen, weet dan dat één „vierkant gelijk is aan 100 vierkante voet dakbedekkingsmateriaal.

En als u praat met een dakbedekkingsaannemer, zijn installatie- en verwijderingskosten waarschijnlijk inbegrepen in de schatting. Het maakt niet uit met welke je gaat, het financieren van je dak is de juiste keuze als je denkt dat je je geen dakvervanging kunt veroorloven. Als u een vervangingskostenwaarde heeft, betalen ze daadwerkelijk om uw dak te vervangen als het stormschade heeft. De beste manier om de kosten van een nieuw dak te betalen, is door uw dakvervanging te laten dekken door de verzekering van uw huiseigenaren.

In sommige gevallen kan het betalen voor een dakreparatie of -vervanging rechtstreeks via uw verzekeringsmaatschappij worden gedaan, maar dit is alleen een haalbare optie wanneer uw dak is beschadigd om een andere reden dan slijtage na verloop van tijd. Dit zorgt ervoor dat huiseigenaren zich niet terugtrekken nadat de dakbedekkingsaannemer de dakbedekkingsmaterialen heeft besteld en tijd besteedt aan het plannen van de dakvervanging. De meeste verzekeringspolissen van huiseigenaren dekken alleen dakvervanging als deze wordt veroorzaakt door een natuurdaad. Projecten zoals dakvervangingen worden meestal op een laag pitje geplaatst totdat vervanging van het dak nodig is.

Er zijn veel betaalbare manieren om uw dak te repareren of te vervangen, waaronder leningen voor eigen vermogen, persoonlijke leningen en financiering van dakbedekkingsbedrijven. Zelfs zonder water dat van het plafond druipt, kan wachten op „nog een jaar” problemen veroorzaken die op de lange termijn meer zouden kunnen kosten dan de vervangingskosten, zegt Miller. Als u zich geen reparaties aan uw dak kunt veroorloven, zijn er verschillende financieringsopties beschikbaar om u te helpen. U hoeft echter alleen uw eigen risico te betalen wanneer u een dakvervanging krijgt via uw verzekeringsmaatschappij.

De gemiddelde dakvervanging verdient slechts 68,8% van zijn kosten in verhoogde huiswaarde, volgens de meest recente Cost vs. Hier zijn 11 dingen die u kunt overwegen te doen als u merkt dat u contant geld nodig heeft voor een dakvervanging. Meestal raadt een dakdekker u aan om een volledige dakvervanging te krijgen wanneer uw huidige dak zijn levensduur heeft overleefd en niet de bescherming biedt die u nodig hebt. .